Välkommen med din anmälan om en plats för ditt barn på Alexanderskolan!

Om Din anmälan

Din anmälan registreras när formuläret nedan mottagits och du kommer att erhålla ett automatiskt svar om att din anmälan nu är registrerad. Endast en anmälan behövs per barn då denna kommer att vara aktiv så länge barnet är i förskoleålder.

Vår process när du erbjuds en plats

I god tid före startdatum erbjuder vi dig att besöka förskolan där du öppet kan ta ställning till den erbjudna platsen. I samband med besöket ges detaljerad information om verksamheten. När du accepterat erbjudandet skrivs en bindande överenskommelse mellan föräldrar och Alexanderskolan som skickas till utbildningsförvaltningen. Vi tar då gemensamt fram en planering av inskolningen på Alexanderskolan.

För att ansöka, fyll i och skicka nedanstående anmälningsförmulär.

Anmälan till våra förskolor

nvänd Stockholms stads gemensamma ingång för att göra anmälan till våra förskolor.
Gå in via Stockholms stads hemsida www.stockholm.se eller via https://barnomsorg.stockholm.se/

Påsk